Merhaba,
Bugün, sizlerle Loreal'in Light Primeri hakkında görüşlerimi paylaşmak istiyorum.
20 ml.lik şirin tüp şeklindeki ambalaja sahip bu bazı, özellikle kış aylarında yorgun ve mat görünümden kurtulmak için çok severek kullandım.
Markanın Lumi serisinde yer alan baz; özellikle cildin yorgun görünümü uygulama sonrası bir anda alıp götürüyor ve cildinize canlılık veriyor. Cildinizi makyaja hazırlama amacında olan bu primeri gözeneklerinizi küçültmek ya da makyajın kalıcılığını sağlamak gibi amaçlarla kullanırsanız, pek bir faydasını görmüyorsunuz. Ama, fondötenle karıştırarak cildinize yedirdiğinizde capcanlı, ışıltılı ve sağlıklı bir görünüme bürünüyorsunuz.
Ambalajının pompalı olması, üründen istediğiniz kadar almanızı sağlıyor. Beyaz renkte, sim barındırmayan ve gümüş ışıltılı ürünü kullanmadan önce çalkalamanızı öneririm. Aksi takdirde elinize ürün yerine daha çok, içerisinde fazlasıyla bulunan su geliyor.
Elinizdeki mat fondötenleri de bu ürünle karıştırarak uyguladığınızda gözle görülür farkı farketmemeniz mümkün değil. İnce yapılı olduğu için fondötenlerle mix etmek çok kolay.
İçerisinde yağ bulunmadığı için benim gibi yağlı cilde sahipseniz, özellikle kış döneminde rahatlıkla (çok fazla abartmamak şartıyla) kullanabilirsiniz.
Aydınlatıcı özelliği nedeniyle ara ara göz altlarına uygulamaya başladım son günlerde ve bayağı bayağı yorgun görüntüyü almasına şahit oldum.
Yaklaşık 40,00 TL civarında satışa sunulan ürünü, indirim zamanları neredeyse yarı fiyatına kozmetik marketlerde bulabilirsiniz.
merak ediyordum bunu, çok iyi oldu paylaşımın :)
YanıtlayınSilYanlış görmediysem kuru cilde sahipsin. Senin için çok çok başarılı bir ürün olacaktır :)
SilPompalı ürünleri ben de her zaman için tercih ederim. Hem içindeki ürün hiç kirlenmez. hem de yeteri kadar almış oluruz...
YanıtlayınSilEvet, pompa resmen kurtarıcı oluyor :)
SilMerak ettiğim bir üründü teşekkür ederim paylaşım için canım ♥
YanıtlayınSilRica ederim canım :)
Silgüzel bir ürünmüş benimde cildim çok kuru...sevgiler...
YanıtlayınSilO halde çok işinize yarayacaktır :)
SilSevgiler...
merhaba benimde merak ettiğim bir üründü paylaşım için tşkler:)
YanıtlayınSilİndirimde çok aradım bulamadım anneler günü indirimde liste başına geçer o zaman =)
YanıtlayınSilRossman'da çok sık rastlamıştım ben ama...
Silcildi mat biri olarak bu ürünü mutlaka deneyeceğim emeğinize sağlık..
YanıtlayınSilO zaman mutlaka deneyin ;)
SilSevgiler...
güle güle kullanın
YanıtlayınSilmerhaba cnm beni merak ettiğim bir üründü sende .çk iyi yrumlamışsın tşkler bloğunu takiptyim bende beklerim:)
YanıtlayınSilTşk. canım, takibindeyim ;)
SilBu ürünü çoğu kez alsam mı diyerek tereddütte kalmıştım teşekkür ederiz bilgiler için canım :)
YanıtlayınSilRica ederim, işine yarar umarım ;)
SilBenim de bir makyaj bazı almam lazım sanırım, paylaşım için tşkler, bu ürüne bakacağım cnm ;))
YanıtlayınSilYukarıda da belirttiğim gibi baz olarak kullanıma pek uygun değil Tuğbacım. Baz olarak Sephora, Avon Magic Transparan fondöten ve Benefiti önerebilirim ;)
Sil